Панирана скумрия

05/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Приговили сме скумрия, която пие много бира, та - заповядайте на обяд "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо662
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъка от жълтъка. Към жълтъка добавяме брашното, бирата, бакпулвера и сол, разбиваме добре.

Разбиваме белтъка на сняг и го добавяме към другата смес, като разбъркваме внимателно, за да не спадне.

Почистената, измита и подсушена риба нарязвяме на парчета и я топим в получената паста.

Пържим в сгорещеното олио.

Сервираме със салата или гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар