Рибно филе върху канапе

03/01/2017
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Изискано и много вкусно рибно изкушение "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо62
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Подправяме рибните филета със сол и черен пипер и ги навиваме на руло, закрепваме ги с клечка за зъби и ги подреждаме в намаслена тава.

Заливаме с половината разтопено масло и оставяме да се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути.

Запържваме филийките в останалото масло.

Намазваме всяка филийка с тънък пласт горчица и поставяме по две рибни филета и настъргани жълтъци.

Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар