Рибно филе върху канапе

03/01/2017
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Изискано и много вкусно рибно изкушение "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо144
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подправяме рибните филета със сол и черен пипер и ги навиваме на руло, закрепваме ги с клечка за зъби и ги подреждаме в намаслена тава.

Заливаме с половината разтопено масло и оставяме да се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за 10-15 минути.

Запържваме филийките в останалото масло.

Намазваме всяка филийка с тънък пласт горчица и поставяме по две рибни филета и настъргани жълтъци.

Сервираме с гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар