Бабината манджа

01/12/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Само баба знаеше как да ни нагости хем вкусно, хем със съвсем малко продукти "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 671
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и подсушени чушки печем в гореща фурна, на котлона или в скарата. Задушаваме ги в плик и ги обелваме.

Настъргваме доматите и ги запържваме заедно с пресования чесън в сгорещеното олио.

Прибавяме чушките и готвим докато течността започне да се изпарява.

Подправяме със сол и черен пипер на вкус.

Разбъркваме брашното с малко вода и през цедка го прибавяме към ястието, оставяме да покъкри още малко и сервираме.

Може да се консумира топло или студено.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар