Супа от патешки шийки

23/01/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3763328
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 452
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете патешките шийки да се варят с 1, 5 л вода. Щом се посварят добавете нарязаните лук, морков и чушка.

Оставете да къкри на котлона, докато всичко поомекне и добавете сол и черен пипер на вкус. По желание добавете и зелена подправка като риган.

Свалете супата от котлона и застройте с разбитите заедно яйце, кисело мляко и 1 с.л. оцет. Темперирайте бавно застройката със супата, за да не се пресече. Накрая прибавете накълцан магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар