Нахутен пастет

28/11/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Пастетът е готов, остава само да препечете филийките и да хапнете с наслада "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 639
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме нахута за една нощ в студена вода.

Сваряваме го и белим люспите.

Смиламе сусама.

В блендер слагаме чесъна и почистения нахут и пасираме.

Добавяме зехтина, сол, черен пипер, киселото мляко и смления сусам. Овкусяваме на вкус, като внимаваме сместа да не е течна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар