Пълнени камби с яйца и сирене

29/12/2011
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай126145
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 690
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете камбите от дръжките и семките. В купа натрошете сиренето и го объркайте с яйцата добре. Ако сместа е прекалено рядка, може да объркате и с малко брашно.

Накълцайте зелените подправки (може да използвате и сухи) и ги добавете към сместа. Добавете сол на вкус и черния пипер и объркайте всичко много добре.

Наредете камбите в намазнена тава и ги полейте със струя зехтин или олио.

Напълнете камбите с помощта на лъжица. По желание ги запушете с капачетата, които са останали от рязането. Долейте 100 мл гореща вода в тавата.

Сложете ги да се пекат в предварително загряна умерена фурна до приятен загар и докато плънката се надуе и зачерви.подобни рецепти тук
5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар