Новогодишен специалитет

29/12/2011
тинот тинНовак
"Всяка Нова година изненадваме близките си с вкусен специалитет за празника и този път сме се спрели на този - опитайте и вие "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 379
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват добре, поръсват се обилно с подправките и се оставят 3 часа на хладно.

Гъбите се задушават с 1/2 пакетче масло. Пържолите леко се изпържват от двете страни.

В йенска тенджера се слагат: на дъното малко гъби, 3 пържоли, пушено сирене, пържоли, гъби, пушено сирене. Пържолите се мажат с майонеза и горчица. Сипваме виното и бульона и задушаваме около 90 минути в умерена фурна. Сол почти не е необходима.

Сосът може да се сгъсти с малко брашно, ако е необходимо, и се запича още 15 минути.подобни рецепти тук
5 14
4 6
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Любчо
Любчо
23.12.2015 20:05
Много вкусно се получава! Аз не сложих горчица, защото не обичам! Винаги във всяко нещо може и по малко въображение, а всяко нещо направено с любов става чудесно!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв