Пълнени пилешки бутчета

29/12/2011
тинот тинНовак
"Майсторска за изпълнение рецепта и уникален вкус, с които ще впечатлите гостите си!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 870
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце.

Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката. Зашиват се с конец и се изпържват до златисто.

Слагаме ги в йенска тенджера, намазваме ги с масло и ги печем около 1 час на умерена фурна, поляти с виното.

Гарнитура - задушени картофи и ориз.подобни рецепти тук
5 9
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар