Свински джолан със сърца в гювеч

26/12/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Вълшебно съчетаните вкусове и апетитните съставки Ви предизвикват да опитате това кулинарно съвършенство!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 715
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци на парчета. Джоланът сложете в малко мазнина да се запържи, добавете почистените пилешки сърца, долейте чаша червено вино и оставете да се задушат до полуготовност. Накрая добавете подправките.

В гювеч сложете нарязаните зеленчуци и месото със сърцата. Долейте още 1 ч.ч. вино и объркайте с всички подправки на вкус. Сложете капака на гювеча и сложете да се пече за около 2 часа в умерена фурна.подобни рецепти тук
5 11
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Васко кеца
Васко кеца
12.08.2014 14:04
Тва без да го готвя ми хареса :)
Как ми се дояде гювеч. На това му се вика рецепта, да ти отвори апетит с четене. Айде на заплатата ще отвържа малко кесията :)
3
0
54620
54620
11.08.2014 16:38
Сега го готвя ще видим какво ще се получи
2
2

Виж всички коментари или напиши такъв