Джинджифилови сладки

16/12/2011
Барфи
отБарфиНовак
"Дали има диагноза - пристрастени към джинджифилови сладки или това нашето си е чиста лакомия?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2 тави
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 360
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на най-висока степен. Пресейте брашното в купа, добавете карамфила, канелата, джинджифила, солта и бакпулвера.

В друга купа разбийте яйцата със захарта, добавете при непрекъснато биене олиото и меласа. Към яйчната смес разбъркайте постепенно брашняната.

От сместа оформете топчета, овалвайте ги в кристална захар и ги подредете е тава, застлана с хартия за печене. Сложете да се изпекат за около 10 минути.подобни рецепти тук
5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 04:32
Замириса ми на Коледа. Много често ги приготвям в зимните месеци.
0
0
Албена
Албена
09.05.2016 22:38
Много арома има в тия сладки,но меласа откъде можем да си набавим?
0
0
криси
криси
26.01.2014 19:32
доста са вкусни
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв