Картофена салата с риба тон

10/12/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Готвач препоръчва - поднесете тази салата с бяло вино"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 756
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода, обелете ги и ги нарежете на малки кубчета.

Нарежете маслините на колелца, кашкавала - на тънки правоъгълни парчета, и чушката - на ивички.

Смесете всичко в голяма купа, сложете филето риба тон, 2 вида сварен фасул и объркайте всичко със сол, черен пипер, зехтин, оцет и лимонов сок.

Поднесете с нарязано на четвъртинки яйце и малко накълцан магданоз.подобни рецепти тук
5 7
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Пепи
Пепи
01.11.2013 18:50
Как се яде такава гнусотия,не ми е ясно?!На всичко отгоре ,зеления фасул е суров!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв