Маринована скумрия с чесън

29/12/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор3762293
"Споделяме с вас любимото мезе на морските вълци!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 772
  • Преглеждания за месеца105
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скумрията от глави и вътрешности. Посолете от вън и вътре и я поръсете с счукан кимион, черен пипер направо в намазнената тава, в която ще я печете.

Поръсете я със скълцания чесън, полейте с бялото вино. Оставете я така да престои за 1-2 часа.

След това полейте леко с мазнина, наредете резени лимон, покрийте с фолио и сложете да се пече в умерено загряна фурна.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар