Паста със сьомга
08/12/2011

Снимка: ezine.bg
Добави снимка+3 точки
отЕфросияДжедай301
"Кулинарен деликатес, приготвен в Рая или в Италия, което е почти същото "
- Приготвяне
- Готвене
- Общо
- Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
Необходими Съставки
- сьомга - 2 филета (по 150 г всяко)
- паста - 300 г по избор
- сушени домати - 1 буркан
- сол
- черен пипер
- лимонов сок - 2 с.л.
- карамфил - 2 зърна смлян
Начин на приготвяне
Предварително запечете на скара овкусената със сол, черен пипер и лимонов сок сьомга.
Загрейте консервата сушени домати заедно с маринатата им, добавете 1 с.л. лимонов сок, щипка карамфил, сол и черен пипер на вкус.
Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете.
Разпределете я в 2 дълбоки чинии, полейте със соса от сушени домати и сложете по филе сьомга във всяка.подобни рецепти тук
Загрейте консервата сушени домати заедно с маринатата им, добавете 1 с.л. лимонов сок, щипка карамфил, сол и черен пипер на вкус.
Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете.
Разпределете я в 2 дълбоки чинии, полейте със соса от сушени домати и сложете по филе сьомга във всяка.подобни рецепти тук
Препоръчано по темата
Коментари (2)

Колко минути се пече на скарата?
0
0

Рецептата е непълна... :/
Трябват чесън, щипка захар и по-малко лимонов сок.
Трябват чесън, щипка захар и по-малко лимонов сок.
0
0