Рибена чорба със сьомга

07/12/2011
от БарфиНовак
"Ще ви издадем една тайна - добавете и малко пушена риба, за да стане чорбата ви наистина вълшебна "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71 198
  • Преглеждания за месеца781
  • Преглеждания за седмицата108
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената глава от сьомга се слага да се вари със студена вода за около 15 минути. Извадете главата и я охладете.

През това време нарежете на кубчета зеленчуците и прецедете рибния бульон.

Върнете го на котлона и добавете в него почистеното месо от главата и парчета сьомга заедно с всички зеленчуци.

Оставете да поври на слаб котлона за 15 минути, добавете подправките.

Отстранете рибената чорба и прибавете накълцан пресен магданоз.

Поднесете порция от супата с резен лимон и стръкче магданоз.подобни рецепти тук
5 8
4 9
3 6
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

надежда
надежда
08.01.2015 11:44
Много вкусна чорба от семга
2
1
Кирова
Кирова
06.01.2015 14:42
стана трепач :) благодаря за рецептата
2
0
цецкото
цецкото
19.12.2014 19:24
Супер. Облизахме си пръстите
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв