Лаврак на скара

05/12/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Вкусен лаврак, който само мятате на скарата и е готов за минути!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 696
  • Преглеждания за месеца551
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лавраците, като отстраните и гръбначната им кост. Може да ги оставите с главите или пък да ги махнете.

Полейте ги с прясно изцеден лимонов сок отвътре и ги натъркайте хубаво с наситнена морска сол и черен пипер. Оставете да престоят за 15 минути на хладно.

След това загрейте скарата, намажете ги обилно със зехтин вътре и вън и ги метнете за по няколко минути от всяка страна.подобни рецепти тук
5 4
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар