Паламуд на скара

04/12/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Вечеря с дъх на море и весели спомени!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1-2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27 831
  • Преглеждания за месеца197
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибите добре от глави, опашки, гръбнак, посолете ги, полейте ги с прясно изцеден лимонов сок и ги оставете да отлежат 5-10 минути.

Намажете ги обилно с олио и ги сложете да се пекат на скара, като ги обръщате на няколко пъти и ги мажете с олио.

Накълцайте магданоза на ситно, и го разбъркайте с разтопеното масло. Оставете да стегне маслото в камерата, след което го нарежете на филийки.

В коремите на опечените паламуди се слага по няколко филийки от магданозеното масло.подобни рецепти тук
5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Цветозар
Цветозар
20.11.2016 19:30
Много вкусна рибата ,аз малко по различно е направих от гледна точка ,че я разтворих като книга и после я разделих на две ,като две вратни пържоли стана от риба :P. Много вкусно благодаря за рецептата : )
0
0
димитро88
димитро88
24.07.2015 15:19
ами сега .....каква е рибата нямавремеее
1
0
123
123
28.11.2012 21:28
като става въпрос за снимката - освен че не е паламуд не е и изчистена от глави и опашки както пише в рецептата
2
0
Цветозар
Цветозар
20.11.2016 19:32
пиши ми ако искаш ще ти покажа снимки аз си я направих по неговата рецепта ,но направих доста по хубави снимки и видео малко дори направих :D
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв