Панирани пилешки хапки

03/12/2011
Росица Ивановаот Росица ИвановаНовак / Автор
"Да, знаем, че панираното е вредно и най-вероятно ще се пържим в ада на фитнеса допълнително, но просто не можем да устоим на тези ароматни, хрупкави, панирани пилешки хапки "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66 928
  • Преглеждания за месеца1015
  • Преглеждания за седмицата124
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на по-едри парчета. Посолете ги, поръсете с черен пипер и ги полейте в купа с прясното мляко. Оставете така за 30 минути в хладилник, след което ги отцедете.

Загрейте мазнина в тиган и разбийте яйцата. Смесете галетата и натрошения корнфлейкс. Всяко пилешко парче се овалва в брашно, потапя се в яйцето, след което в сместа от галета и корнфлейкс.

Пържи се до златисто от двете страни и се отцежда върху кухненска решетка с хартия отдолу. Поднесете със сос и пържени картофи.подобни рецепти тук
5 20
4 6
3 7
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

игнат станиславов дичев
Вече съм я сготвил с баща ми!
0
0
Виктория
Виктория
04.02.2015 19:34
Изглежда много вкусно,сега ще се опитам да ги направя
2
0
Мария
Мария
13.06.2014 22:19
с удоволствие ще ги приготвя и ще ги поднеса на семейството си
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв