Подлучена пилешка яхния с маслини

15/02/2013
Еми
отЕмиНовак
"Богата яхния с неустоим аромат, в който всички почитатели на вкусните пилешки гозби ще се влюбят "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 926
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Порционирайте пилето и го изпържете в мазнина. Изчистеният лук се нарязва на филийки. Задушава се в мазнината на същия тиган с чесъна. Посолява се.

Добавя се брашното и се запържва.

Слага се и червеният пипер и запръжката се разрежда с обелените и нарязани на кубчета домати и малко топла вода.

Добавя се черният пипер, маслините и пилето.

Ястието се вари, докато течността се поизпари повечко
подобни рецепти тук
5 16
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Мария Богданова
Мария Богданова
16.10.2013 14:49
В тази яхния българска традиция си прибавяме изсушени сини сливи !Прекрасно ястие !
1
0
Ани Ж
Ани Ж
26.08.2013 21:45
Рецептата наистина е страхотна. За тези, които обичат бамя, моят съвет е да добавят крехки бами и тогава наистина ще стане божествено!
1
0
pepina
pepina
25.08.2013 12:43
Вкусно стана дори и със зелени маслини!:)))
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв