Крем супа от зрял фасул

28/12/2010
от ДрагоНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 191
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За една нощ фасулът се накисва във вода. Изцежда се и се слага нова вода.

Добавяме нарязаните чесън и лук. Сипваме зехтина. Когато фасулът поумекне, се прибавят джодженът, магданозът, настърганият морков, чушката, червения пипер, чубрицата и сол на вкус.

Ври докато омекне и стане готов за консумация.

Пасира се като крем супа. Добавяме внимателно сметаната и сервираме.подобни рецепти тук
5 2
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар