Рибен пастет с авокадо

06/12/2011
Кристи
отКристиНовак
"Пастет от сьомга, който няма търпение да бъде намазан на препечена филийка "
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 110
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - солена 200 гр.
  • авокадо – 200 гр.
  • вино – 2 с. л.
  • лимонов сок
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме 3/4 от сьомгата на пюре.

Добавяме почистеното и нарязано на парченца авокадо и се доразбива. Прибавяме виното, лимоновия сок, солта и пипера. Разбиваме докато сместа заприлича на гладък рядък тъст сос.

Останалата сьомга нарязваме на тънки филийки, които нареждаме около пастета.подобни рецепти тук
5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Георгиева
Георгиева
29.11.2012 19:50
НЕВЕРОЯТНО!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв