Eзик натюр

27/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 186
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • карантия - 1 кг език - свински, телешки, говежди или овнешки
  • сол - на вкус
  • магданоз - 1/2 магданозен корен
  • целина - 1/2 глава със стръкчетата
  • моркови - 1 брой
  • чушки - 1 брой
  • масло - 1 пакетче
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте езика и го сложете да се свари в подсолена вода с предварително почистените зеленчуци. След това отцедете езика, обелете го и докато е още горещ, го нарежете на филийки.

Загрейте маслото в тиган с широко дъно и запържете парчетата език, които трябва да са добре сварени. Още докато са в тигана поръсете с черен пипер, сол и червен пипер и след малко извадете. Поднесете с гарнитура по желание.подобни рецепти тук
5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Kris
Kris
28.01.2014 19:31
Това не е натюр това е език в масло
3
0
nikolowkz
nikolowkz
08.08.2013 13:52
ТОВА НЕ Е "НАТЮР"
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв