Яйчена разядка

26/11/2011
от БарфиНовак
"Вкусна разядка, която може да се поднесе както с ракия, така и с добре изстудено бяло вино!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 910
  • Преглеждания за месеца293
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосайте твърдо сварените яйца.

Разбъркайте ги със сметаната, нарязаните ситно кисели краставички, пресован чесън, 1 с.л. зехтин и сол на вкус.

По желание добавете и 2 щипки червен пипер. Поднесете със стрък магданоз.подобни рецепти тук
5 2
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталиа Петрова
Аз също добавям и картофи. По този начин става плътен и богат вкусът и мога да я поднеса като гарнитура.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 14:08
аз я правя и с малко варени картофи също наситнени
0
0
Маргарита
Маргарита
09.11.2014 11:55
По вкусно става вместо с магданоз,с копър.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв