Люти чушки с мед

26/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Пикантна комбинация между люти чушки и мед, която ще се услади на ценителите!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 986
  • Преглеждания за месеца1238
  • Преглеждания за седмицата216
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете лютите чушки, морковчета и скилидки чесън, а успоредно с това сложете саламурата от оцета, олиото, водата, солта и меда да кипне.

Напълнете средни буркани с чушлетата, като от време на време слагате кръгчета моркови и скилидки чесън.

Най-отгоре сложете по 2 стръка магданоз и долейте от горещата саламура.

Бурканите се затварят веднага и се обръщат с капачките надолу. По желание се стерилизират за 10 минути.подобни рецепти тук
5 9
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселка
Веселка
23.08.2014 11:19
Но нали меда се унищожава над 37 градуса!
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв