Пилешки сърца в гювече

24/11/2011
Дебелата Бертаот Дебелата БертаНовак / Автор
"Такива сочни сърчица в гювече сме ви спретнали, пръстите да си оближете!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 835
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина. Може да ги разпределите направо 2 гювечета без да ги задушавате и да ги печете 45 минути. Ако ги задушите, печенето се намалява.

След като ги разпределите в гювечетата добавете подправките и доматеното пюре, разбъркайте ги, сложете им капачетата и ги сложете да се пекат в незагрята фурна. Готовите сърчица поднесете с накълцан зелен лук или праз.подобни рецепти тук
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
28.02.2016 22:10
Пресния лук е черешката - супер
0
0
golemiochi
golemiochi
26.02.2015 20:13
честно казано...
...рецептите ме кефят и са яки!!!
1
0
golemiochi
golemiochi
26.02.2015 20:15
тези ястия са гот!!!
яки са, но може да са и по-модерни!!!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв