Фритата със спанак

21/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Езикът ни се върза на фльонга, докато кажем фритата, но пък какъв вкус - божествен "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 559
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме добре яйцата с млякото, добавяме магданоза и подправяме на вкус със сол, черен пипер и индийско орехче.

Почистваме и измиваме спанака, бланшираме го за кратко и го отцеждаме добре, наситняваме го.

Намазняваме тава и в нея изсипваме омлета, отгоре разпределяме спанака, нарязаните на четвъртинки чери домати и царевицата и печем за 5 минути в предварително загрята на 250 градуса фурна е намалязаме на 220 градуса, допичаме за 10 минути.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар