Панирани пилешки топчета

14/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Хрупкави панирани пилешки топчета, по които бирата ви ще си падне!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо765
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото, докато се разтопи, прибавяме брашното и разбъркваме, постепенно доливаме млякото и бъркаме, изчакваме да заври и намаляваме котлона, готвим още 10 минути.

Прибавяме месото, магданоза и подправяме на вкус със сол, черен пипер и индийско орехче, разбъркваме и оставяме в хладилника да се изстуди и да се стегне.

От студената смес оформяме топчета с големината на орех, които овалваме в галета, яйце и пак в галета.

Панираме в горещо олио и сервираме с горчица.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар