Щрудел с агнешко, спанак и горчица

17/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо56
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • лук - 1 глава, наситнена
  • агнешко месо - 350 г, накълцано на ситно
  • гъби - 180 г, наситнени
  • горчица - 2 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • спанак - 200 г, замразен и отцеден
  • чушки - 1 бр., нарязана червена
  • магданоз - 2 с.л., наситнен
  • хляб - 1 ч.ч. пресни трохи
  • кори за баница - 6 бр., фини
  • сусам - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрятото олио запържваме лука и месото, прибавяме гъбите и готвим още 5 минути.

Сваляме от котлона и добавяме чушката, спанака, трохите, магданоза и горчицата, разбъркваме много добре.

Слагаме корите две по две, като между тях намазваме с олио, отгоре разпределяме от плънката и завиваме на руло, като подпъхваме краищата отдолу.

Редим рулата с тава, намазняваме ги и ги ръсим със сусам.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 40 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар