Задушено зеле с ябълки

10/02/2013
Коста
отКостаНовак
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ивички, посолява се и се оставя да преседи 1 час. Задушава се в тенджера с маслото.

Ябълките се обелват и нарязват на тънки ивици.

Прибавят се към зелето заедно с ябълковия оцет, захарта и подправките.

Задушава се до пълно омекване на продуктите. Поднася се като гарнитура към меса или като самостоятелно ястие.
подобни рецепти тук
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар