Киш с топено сирене и маслини

15/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ето и нашето предложение за изискана вегетарианска вечеря. На вас оставяме да изберете виното "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо518
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размесваме брашното с маслото, като го претриваме, докато се образуват трохи, прибавяме водата и замесваме маслено тесто, което прибираме увито в хладилника за 30 минути.

Разстиламе го в тавичка, като правим ръб и го надупчваме с вилица. Печем в предварително загрята на 190 градуса фурна за 10 минути.

В купа смесваме топеното сирене с трохите, настъргания кашкавал, наситнените маслини, разбитите яйца и сметаната и изсипваме полученото върху блата.

Връщаме във фурната за още 30-40 минути.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар