Италианска бадемова торта

11/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Още едно вълшебно вкусно предложение от Севда, което ще уважим, даже два пъти "
  • Приготвяне
  • Общо
  • Порции8 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо779
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме на крем жълтъците с пудрата захар и прибавяме смлените бадеми и разтопеното масло, продължаваме да бъркаме.

Разбиваме сметаната и постепенно добавяме половината от нея към яйчната смес и овкусяваме с канела на вкус.

Във форма с ринг редим бишкоти, напръскваме ги с вино и ги покриваме с крем, повтаряме пак с бишкоти и с крем. Прибираме в хладилника за 24 часа.

Вадим и обръщаме в сервизна чиния, украсяваме с останалата сметана и бадеми.

подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар