Вита баница с булгур

10/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
"Всякакви баници обичаме, но към тази сме направо пристрастени "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции12 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 170
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • кори за баница - 1 пакет готови
  • булгур - 300 г
  • сирене - 200 г, натрошено
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заливаме булгура с вряща вода, така че да го покрие с 3 пръста, след като той поеме водата, го разбъркваме с натрошеното сирене и яйцата.

Поставяме всяка кора върху кърпа, за да ни е по-удобно при навиване.

Ръсим всяка кора с плънката и навиваме с кърпата. Редим рулата в намаслена тава и ги поръсваме с олио.

Печем баницата в предварително загрята умерена фурна до готовност.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар