Боле с пъпеш

17/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем пъпеша на две и го почистваме от семките, издълбаваме вътрешността му с лъжичка, като оформяме топчета.

В купа за боле сипваме гроздовия сок, ликьора, кората и сока на лимона и прибавяме топчетата пъпеш, похлупваме охлаждаме в хладилника за час.

Преди сервираме доливаме виното и шампанското.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар