Каспот по холандски

23/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо213
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд настъргваме кашкавала и го смесваме с пресования чесън, заливаме с бульона и оставяме да престои за поне 2 часа.

Внимателно разтопяваме топеното сирене на слаб огън, овкусяваме с пипер и лимонов сок и доливаме виното. Прибавяме кашкавала с бульона и разбъркваме докато се разтопи.

Разбъркваме сметаната с 1/2 ч.ч. вода и я прибавяме към сирената, оставяме всичко да заври.

Сервираме топло с хляб нарязан на големи кубчета, които се топят в сместа.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар