Телешки джолан по италиански

09/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо468
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпиковаме джолана със скилидките чесън, карамфила и розмарина и го сваряваме в подсолена вода.

Прехвърляме го в тава и около него поставяме наситнения лук, нарязаните моркови и целина.

Доливаме бялото вино и зехтина и покриваме тавата с фолио.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30-40 минути.

подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар