Канелони с пилешко месо и гъби

10/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Влюбени сме в ИталианскатаКухня, а предложението на Севда за канелони с пилешкоМесо и гъби е само една от причините за това "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 500 г, сварено, обезкостено
  • гъби - 250 г
  • чесън - 2 скилидки
  • яйца - 1 бр.
  • канелони - 15 бр.
  • доматен сок - 700 мл
  • пармезан - 50 г, настърган или друг твърд кашкавал
  • лимонов сок
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - 3 стръка
  • естрагон - 1 с.л., пресен
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в месомелачка или блендер пилешкото месо заедно с гъбите, чесъна, естрагона, яйцето, сол, черен пипер и лимонов сок на вкус.

Получената смес пълним в шприц или торбичка за еднократна употреба, на която отрязваме крайчето.

Шприцоваме в предварително сварените в подсолена вода канелони.

Редим канелоните в намаслена тава, поливаме ги с доматения сос и поръсваме с пармезан.

Печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар