Виенска супа с бяло вино

17/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Ароматно предложение за обяд или лека вечеря, на което не може да устоите "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо176
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстoпяме маслото в тенджера и в него запържваме брашното до златисто.

При непрекъснато бъркане доливаме водата, 10 минути след като тя заври, слагаме захарта, настърганата лимонова кора, виното и разбитите жълтъци.

Варим още малко, докато супата се сгъсти, и сервираме с лимонов сок.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар