Пиле по индийски със зелени люти чушки

24/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Пикантно пиле по индийски, овкусено с много подправки и щипка любов!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо646
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци, а чушките - на ивички, и ги запържваме в сгорещено олио, докато станат златисти, отцеждаме ги и ги охлаждаме.

В хаванче или блендер смиламе чушките и лука заедно с кориандъра и джоджена.

В сгорещено олио запържваме карамфила, канелата и кардамона, добавяме смляната смес и пилето, посоляваме на вкус.

Разбъркваме много добре и оставяме на среден огън да се готви за 30 минути. Сервираме като извадим пръчката канела.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар