Салца

20/11/2011
Иларияот ИларияНовак / Автор
"Обзалагаме се, че не сте опитвали по-вкусна домашно приготвена салца от тази!"
  • Приготвяне
  • Общо
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 788
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • домати - 650 г
  • червени чушки - 1 брой
  • лук - 2 глави
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • люти чушки - 2 червени + 2 зелени
  • сос табаско - 2 ч.л.
  • захар - 1 щипка
  • лайм - 1 с.л. изцеден сок
  • оцет - 1 с.л. бял винен
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите, махнете семето и нарежете месестата част на парченца. Овкусете ги със сол и Табаско.

Добавете към тях почистените и ситно нарязани червена и люти чушки и пресования чесън.

Овкусете отново със сол, Табаско, оцета, сока от лайм и захарта.

Отделете около 1/4 от сместа, пасирайте я и я разбъркайте отново към другата смес.

Оставете в хладилника поне за 1 час преди да поднесете.
подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

кОрмида
кОрмида
13.11.2014 22:41
той се рупа отделно
0
0
tanq
tanq
30.10.2013 17:22
А къде се слага кромида в цялата работа?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв