Печена франзела с чесново масло

05/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо627
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме омекналото масло с пресования чесън, магданоза и солта.

Нарязваме франзелата на тънки филийки и ги мажем от двете страни с получената смес.

Притискаме ги отново, за да сглобим франзелата и я увиваме в алуминиево фолио.

Печем франзелата за 10 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар