Сладкиш с моркови и топено сирене

04/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Невероятно сполучлива комбинация между моркови и топено сирене, в резултат на което може да зарадвате любимите си хора с нежен сладкиш с мека консистенция и разкошен вкус "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо910
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипваме морковите, брашното, маргарина, бакпулвера и канелата и разбъркваме, добавяме яйцата, счуканите орехи и стафидите, размесваме и поръсваме с настърганата кора на портокала.

Полученото тесто разстиламе в тортена форма с диаметър 18 см, предварително застлана с намаслена хартия за печене.

Печем сладкиша с предварително загрята на 160 градуса фурна за 90 минути. Вадим и поставяме върху скара, за да се охлади.

Мажем го с предварително приготвената глазура от разбитото с пудрата захар и портокалов сок топено сирене. Украсяваме с ореховите половинки.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар