Телешки стек със зелен пипер

28/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф10686
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо193
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • телешки стек - 4 парчета по 200 г
  • зелен пипер - 1/2 ч.ч. ситно счукан
  • бульон - 250 мл месен
  • готварска сметана - 100 мл
  • олио - 5 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушеното месо овалваме много добре в пипера и го запържваме в сгорещеното олио за кратко, за да стане хрупкаво отвън и сочно отвътре.

Кипваме сметаната с бульона и изчакваме да се сгъсти соса, посоляваме.

Сервираме стековете полети със сос и гарнитура по избор.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар