Американски пикантни ребърца

02/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Щом става дума за пикантни американски ребърца, ние сме на линия - на първа линия "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 023
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1.5 кг
  • домати - 1 консерваотцедени
  • лук - 1 глава наситнен
  • чесън - 2 скилидки пресовани
  • кетчуп - 4 с.л.
  • сос уорчестър - 3 с.л.
  • захар - 2 с.л.
  • табаско - 3 - 4 капки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавичка и върху скара поставяме месото и го печем в предварително загрята на 220 градуса фурна за 30 минути.

В загрятото олио запържваме лука и чесъна и добавяме смачканите домати, кетчупа, табаското, захар, сол, черен пипер и сос Уорчестър, готвим за 10-15 минути на среден огън.

Вадим месото, отцеждаме отделената мазнина и го слагаме на дъното на тавата, покриваме го с доматения сос и печем 60 минути на 180 градуса, като на всеки 10 минути поливаме месото със соса от тавата.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар