Американски сладки ребърца

03/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Не може да отречете, че американците разбират от приготвяне на топящи се в устата ребърца Ето и поредното доказателство "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 962
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1.5 кг
  • мед - 2 с.л. течен
  • олио - 2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • джинджифил - 1/2 ч.л. на прах
  • горчица - 1/2 ч.л. на прах
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоленото и поръсено с черен пипер месо поставяме в тава за печене.

В купа смесваме останалите съставки, разбъркваме добре и с получения сос намазваме старателно месото.

Печем ребрата в предварително разгрята на 180 градуса фурна, като на всеки 10 минути ги мажем отново със соса.

Готовите ребра нарязваме и сервираме с останалия сос разбъркан с мазнината отделена при печенето им.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар