Яхния от грах с пиле

19/11/2011
Илария
отИларияНовак1171203
"Няма значение дали сте опитни или напълно начинаещи в кухнята, тази яхния буквално се готви сама "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо19 812
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото порционирайте и запържете до полуготовност в малко мазнина и гореща вода. Задушете нарязаните на дребно лук и морков в мазнината. Прибавете обелените и нарязани на дребно домати и оставете да се задушава, докато течността се поизпари.

Прибавете червения пипер, граха и нарязаният на ситно чесън и предварително запърженото пилешко. Долейте малко гореща вода, посолете и оставете да се готви за 15 минути. Щом е готово махнете от котлона и поръсете с нарязания копър.подобни рецепти тук
5 7
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

An
An
20.04.2013 00:02
Къде в начина на приготовление е споменато брашното? Не става за начинаещи в кухнята. Все пак това е яхния! Рецептата си е хубава, и ястието - също. На снимката М е прав/а, че е свинско!
1
1
М
М
08.01.2013 17:51
Моля , слагайте реални снимки на вашите ястия, това на снимката прилича на свинско месо..!
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв