Картофена супа с пушени гърди

28/07/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера запържваме нарязаните на малки кубчета гърди, вадим ги.

В същата мазнина слагаме да се задушат нарязаните на еднакви малки кубчета целина, моркови, лук и картофи.

Прибавяме водата и оставяме супата да заври, намаляваме огъня и готвим 20 минути. Прибавяме граха и овкусяваме със сол, черен пипер и мащерка.

Сервираме супата като разпределяме пушените гърди в чиниите и отгоре заливаме със зеленчуците и бульона, поръсваме с наситнен магданоз.подобни рецепти тук
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар