Лаврак на фурна

18/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3762295
"Включете фурната да се загрява, защото приготвянето на рибата няма да ви отнеме много време!"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо45 664
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистения лаврак натъркайте с подправки отвън и отвътре.

В корема му сложете резени лимон, стръкчета розмарин.

В тава от едната страна разпределете обелени и нарязани на колеца картофи, рибата в средата и кръгчета домати от другата страна.

Залейте със зехтина, бялото вино и поръсете със сол и черен пипер.

Покрийте тавата с фолио, направете няколко дупки с игла и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 40 минути.

Махнете фолиото и доопечете до лек загар.подобни рецепти тук
5 8
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар