Печурки с вино и мащерка

30/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо108
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистените гъби на средни парчета.

Сгорещяваме маслото и в него задушаваме гъбите за кратко, изчакваме водата им да започне да се изпарява и прибавяме виното.

Готвим докато гъбите започнат да се запържват и да станат златисти.

Овкусяваме със сол, черен пипер и стрък мащерка.подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар