Сьомга котлет на фурна

17/11/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваНовак / Автор
"Най-вкусната сьомга, която можете да направите на фурна с бял винен сос и ароматни подправки"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо48 448
  • Преглеждания за месеца568
  • Преглеждания за седмицата162
  • Рейтинг3,8 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 2 - 3 котлета
  • сол - на вкус
  • лимонов сок - 4 с.л. прясно изцеден
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • карамфил - 2 счукани зърна
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • зехтин - 4 с.л.

Начин на приготвяне

Вземете котлетите и ги накиснете в тава за 30 минути във всички продукти.

Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в умерено загряна фурна за 30 минути.

След това махнете фолиото и доопечете до лек загар.

Поднесете с гарнитура от зеленчуци на пара и резен лимон.подобни рецепти тук
5 8
4 2
3 3
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар