Млечен сос за солени ястия

25/06/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваНовак / Автор
"Идеалното печено месо може да стане съвършено само с няколко лъжици от този млечен сос за солени ястия, по идея на нашата кулинарка Севда "
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо410
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме брашното с маслото, постепенно добавяме горещото мляко и бъркаме, докато брашното се разтвори добре.

Слагаме на котлона и варим 10-15 минути при слабо кипене.

Накрая добавяме захар, сол и прецеждаме.
подобни рецепти тук
0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар