Патешка супа

16/11/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор3762293
"Толкова ароматна, толкова вкусна, как да не си сипеш още една порция?"
  • Приготвяне
  • Готвене
  • Общо
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 888
  • Преглеждания за месеца516
  • Преглеждания за седмицата69
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол.

Когато месото омекне, извадете го, махнете костите и го накълцайте. Прецедете бульона и върнете в него месото.

Щом супата заври отново, добавете ориза или фидето. Доварете за 10 минути, свалете от котлона и пуснете бучката масло и накълцания магданоз.

Застройте супата с разбитите яйца с киселото мляко. Поднесете топла.подобни рецепти тук
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

начинаещ готвач
начинаещ готвач
25.09.2012 21:23
За да стане супата по-жълта, може да добавите малко куркума.
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв